84 teams hebben zich ingeschreven voor de editie 2021 van de Monte-Carlo Rally. Onder hen vinden we veertien Belgische piloten en copiloten die onze kleuren willen laten schitteren in het prinsdom.

Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul zijn uiteraard van de partij. In WRC2 zal Renaud Jamoul de Fransman Adrien Fourmaux bijstaan in de door M-Sport ingezette Ford Fiesta Rally 2. Ook in de categorie Rally2, maar dan in WRC3, zullen Cédric De Cécco en Jérôme Humblet na hun WK-debuut in Monza opnieuw met de Skoda Fabia van het Italiaanse Metior aantreden. Ook Cédric Cherain zal een Skoda Fabia van het Italiaanse team besturen, met Stéphane Prévot als copiloot. Een derde Belgisch duo in Rally2 wordt gevormd door Davy Vanneste en Kris D’alleine, die zich opmaken voor hun debuut op het hoogste niveau met hun Citroën C3 Rally2.

Pieter Tsjoen Racing zal met drie wagens aanwezig zijn: een VW Polo Rally2, waarin Tsjoen zelf copiloot wordt van Kevin Abbring, en twee nieuwe Renault Clio Rally5’s voor de duo’s Tim Van Parijs-Kurt Heyndrickx et Jochen Claerhout-Benoit Verlinde.

De volledige deelnemerslijst kan u hier bekijken.