Denis Dupont zal in 2019 vaker op de Nordschleife te zien zijn, nadat hij het circuit vorig jaar in het WTCR ontdekte. Parallel aan zijn TCR Europe programma met een Audi RS3 van Comtoyou Racing zal Dupont aan de eerste twee VLN manches manches deelnemen, en als kers op de de taart ook aan de 24 Uur van de Nürburgring op 22 en 23 juni.

De RACB National team rijder zal een Porsche Cayman GT4 Clubsport MR besturen die ingezet wordt door FOUR Motors. De Duitse sportwagen gaat de milieuvriendelijke toer op want de deuren en motorkap van de Porsche zijn vervaardigd uit biologische vezels, de benzine heeft een veel hoger ethanol gehalte dan normaal en de gebruikte olie is recycleerbaar.

Dupont zal de wagen delen met Thomas Kiefer, Andreas Patzelt en Porsche Junior piloot Jaxon Evans tijdens de twee VLN manches, terwijl de Japanner ‘Kuragon’ Evans zal vervangen voor de etmaalrace. « Het doel van de twee voorbereidingsraces is vooral dat ik het minimum aantal van 18 ronden rijden om mijn A vergunning te behalen zodat ik aan de 24 Uren van de Nürburgring kan deelnemen », verklaart Dupont. « In juni heeft het team als doel de klasse te winnen. »‘