De editie 2017 van de 24 Uur van Zolder oogt veelbelovend met meer dan 40 wagens op de deelnemerslijst en een aantal bekende namen achter het stuur. Euroracing, dat rijdt onder de vlag van de Belgium Driver Academy, zal ook voorin te vinden zijn en doet beroep op twee versterkingen van formaat.

De enige Wolf GB08in de race zal bestuurd worden door Denis Dupont die het zal opnemen tegen zijn vaste teamgenoot in TCR Benelux Sam Dejonghe (Norma Deldiche n°1). En dat is niet alles want ook Vincent Radermecker zal van dit team deel uit maken !

Dit duo zal de wagen delen met de vaste piloten van het team, namelijk Pierre-Yves Rosoux, Maxim Pampel en de zeer jonge Marnik Battryn. Een team om de gaten te houden in de categorie Belcar 2 voorbehouden aan kleine proto’s. « Het is nogal grappig dat Maxim en ik samen even oud zijn als Vincent of Pierre-Yves ! », lacht Denis Dupont. « Op sportief vlak hebben we een zeer goed team en kunnen we op het podium eindigen als de betrouwbaarheid, wat de voorbije jaren het zwakke punt was van de proto’s, op de afspraak is. »

De 24 Uur van Zolder vindt plaats op 19 en 20 augustus.