We verheugden ons op de aanwezigheid van de snelle Wolfgang Reip in de 24 Uren van Zolder. De Brabander was aangekondigd op de Norma nr 2 van DVB Racing naast de broers Thiers en Jeffrey Van Hooydonk maar de voormalige Nissan en Bentley piloot in GT zal omwille van medische redenen niet van de partij zijn.

DVB ging op zoek naar een vervanger voor Reip en zal beroep doen op de jonge Gilles Magnus, de leider in de Formule Renault 2.0 NEC. De ervaring van de Antwerpenaar op Zolder beperkt zich echter tot één testsessie. De 24 Uur van Zolder vormen dan ook een vuurdoop voor de Franse F4 kampioen van 2016.

« Ik ben blij dat ik de kans krijg om deel te nemen met de Norma en ik kijk uit naar de samenwerking met DVB Racing en Jeffrey Van Hooydonk, verklaart Magnus aan Autosport.be. Ik heb nog niet in endurance gereden en ik zal me dus moeten aanpassen want ik ben gewend aan sprintraces van amper 30 minuten, maar het gedrag van een prototype leunt wel dicht aan bij een Formule Renault. Ik ben alvast zeer benieuwd. »

Veel beterschap « Wolfie » en good luck Gilles !