Ook aan de mooiste verhalen komt een eind. Het nieuws werd in een persbericht meegedeeld: de wegen van Koen Wijckmans en Kronos Events gaan uit elkaar.

De samenwerking begon in 2000 toen de voormalige journalist aan het hoofd kwam te staan van de Mazda MX5 Trophy die getalenteerde piloten als Olivier Bruixola, Laurent Richard, Max Weisenburger en Christophe Geoffroy bijeenbracht. Nadien vervulde Koen de rol van Press Officer bij het 206 WRC « Bastos » programma van het team uit Naninne.

Sinds 2012 was hij actief als Media Officer voor Kronos Events toen het geesteskind van Marc Van Dalen en de betreurde Jean-Pierre Mondron de Belgische circuitracerij onder zijn hoede nam. Hij was eveneens coördinator van TCR Benelux. Onze collega Grégory Deguelde zal zijn functies overnemen.

Koen verdient van ons een pluim voor het geleverde werk. Bovenop zijn werk als Media Officer heeft TCR Benelux veel aan hem te danken. Zijn rol als coördinator was zeer moeilijk, maar op de valreep slaagde hij er in wagens, piloten en teams te vinden om de startgrid gevuld te krijgen. Teambazen waren vol van verbazing over de « mirakels » die hij verrichtte.

Vier teams uit « zijn » kampioenschap (WRT, DG Sport, Boutsen Ginion Racing en Comtoyou Racing) en drie piloten (Denis Dupont, Fred Vervisch en Benjamin Lessennes) zullen dit jaar op het hoogste niveau actief zijn in TCR. En dan zijn er ook Maxime Potty in TCR Europe en Fred Caprasse en Amaury Richard in de Franse Peugeot 308 Cup. Hij mag terecht trots zijn.

In één woord: bedankt !