Comtoyou Racing komt met verrassend nieuws voor de dag. Nadat het dit team dit jaar zijn kans waagde in TCR zal het deze winter nog een nieuwe pluim op zijn hoed bij steken met een deelname aan de Trophée Andros. Het team uit Waterloo is echter niet aan zijn proefstuk toe wat ijsracen betreft want het nam met zijn VW Fun Cups al deel aan de 12 Uur van Serre-Chevalier.

En de troepen van Jean-Michel Baert en François Verbist kunnen rekenen op een zeer grote naam om hun kleuren te verdedigen. Benoit Tréluyer, officieel Audi piloot, drievoudig winnaar van de 24 Uur van Le Mans en wereldkampioen endurance, zal in de winter 2017-2018 een Audi A1 besturen. De Fransman nam vorig seizoen al deel aan de Trophée Andros voor rekening van WRT wat hem twee podiumplaatsen en een snelste rondetijd opleverde.

We tonen u nu al de voorlopige kleuren van de Audi van Comtoyou Racing. De decoratie kan later nog aangepast worden maar het concept blijft trouw aan dat van de andere wagens van het team in andere disciplines.