Daags na zijn mooie 2de plaats, met 1/10de van een seconde voorsprong op Thierry Neuville, in de Rally van Duitsland, kondigde Hyundai aan dat het contract van Dani Sordo met het team verlengd wordt. Dani Sordo en Marc Marti zullen nog minstens twee jaar voor Hyundai rijden in het Wereldkampioenschap Rally.

« We zijn blij dat we verder kunnen werken met Dani, want we willen een vervolg breien aan de samenwerking tijdens onze eerste jaren in het WRC, » vertelt Michel Nandan, de baas van het team. « Sinds ons debuut in het kampioenschap in 2014 is Dani een essentieel element van ons team. Hij is gemotiveerd en regelmatig. Hij heeft ons veel geholpen bij de ontwikkeling van de wagen tijdens en tussen de rally’s. We hebben heel wat mooie momenten beleefd samen, zoals de prima resultaten afgelopen weekend. Hopelijk komen er nog veel zulke mooie momenten in de toekomst. »

La 2ème place de Dani Sordo en Allemagne montre qu'il reste un pilote précieux pour une équipe en Mondial. (photo Jo Dozin)

De 2de plaats van Dani Sordo in Duitsland bewees dat hij een waardige piloot blijft voor een WK-ploeg. (foto Jo Dozin)