Acura Team Penske pakt de zaken stevig aan voor zijn komst in het IMSA SportsCar Championship volgend jaar. Het Amerikaanse team heeft de namen bekendgemaakt van de eerste twee piloten die zullen aantreden met de ARX-05, een DPI op basis van de Oreca 07 aangedreven door een 3.5 liter V6 biturbo op basis van een seriemotor.

De troepen van Roger Penske kunnen rekenen op Dane Cameron en vooral een zekere Juan Pablo Montoya ! Een grote naam en een uitstekend uithangbord voor het premium merk van Honda in Noord-Amerika want de voormalige F1 piloot en Indy 500 winnaar is wereldwijd nog steeds populair.

« Toen Roger me voorstelde om zijn endurance programma met Acura te vervoegen was de beslissing snel genomen, lacht de Colombiaan. Dit type races heeft me altijd al geïnteresseerd. Het is een grote uitdaging en het lijkt me interessant om het team te helpen bij de ontwikkeling van de ARX-05. Ik kijk ernaar uit om de wagen de komende week te testen. Penske heeft het steeds goed gedaan bij de prototypes en ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit nieuwe hoofdstuk uit hun geschiedenis. »