In het kader van TCR Benelux pakken J&JOY en Kronos Events uit met de J&JOY Fun Driver TCR. Deze trofee J&JOY zal telkens worden uitgereikt aan een rijder die voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen, die volledig strookt met het imago van J&JOY: jong, dynamisch en kleurrijk!

J&JOY is tevens partner van TCR Benelux en telt op dit ogenblik drie Flagship Stores in België en meerdere in het buitenland, onder andere in Taiwan. Sinds enige tijd wordt J&JOY ook verdeeld in Vlaanderen, via de ZEB-winkels. De ontspannen stijl slaat aan bij de klanten, ook ver buiten de Belgische landsgrenzen. J&JOY is immers aanwezig in Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Polen, Italië, Spanje, Kroatië, Taiwan, India en binnenkort ook in het Midden-Oosten. Een mens zou voor minder… fun worden!

Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Trofee J & JOY Fun, bestaat de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de veiligheid van de circuits. De prijs van de Trofee J & JOY is een aankoopbon bij één van de Flagship Stores ter waarde van 500 €.

VanDalenD 1608 J&JOY Fun Driver TCR 24hZ (JLeI)

Na afloop van de derde round van TCR Benelux, die verreden werd in het kader van de 24 Hours of Zolder, heeft de Jury besloten deze eerste Trofee J & JOY Fun toe te kennen aan Didier Van Dalen. Achter het stuur van de VW Golf GTi #3 van het Delahaye Racing Team zorgde hij voor een uitermate… kleurrijk optreden.