Het ging er spannend aan toe in Jalhay bij de JMC Rallye Hautes Fagnes ! Voor de start was het al duidelijk dat de strijd voor de overwinning zich zou afspelen tussen Ghislain de Mévius (Skoda Fabia R5), Guillaume Dilley (Skoda Fabia R5) en Michael Albert (Skoda Fabia WRC) maar de beslissing viel pas op de laatste proef.

Ghislain de Mévius nam alle snelste tijden in de eerste ronde voor zijn rekening. Na nog een scratch van de Mévius op KP4 diende Michaël Albert hem van antwoord met eveneens vier snelste tijden op rij. In de tweede helft van de rally bleef Albert naderen hij maar strandde uiteindelijk op amper 2 seconden van de Mévius.

Guillaume Dilley maakte de top 3 vol op 32 seconden van de winnaar, voor de GT3 Porsches van Francis Lejeune en Olivier Cartelle

Larry Cols lag met de Mitsubishi Lancer WRC05 van Chris Van Woensel op de vierde plaats na twee ronden toen een beginnend brandje na een olielek tot de opgave leidde.

In Divisie 1-2-3 was Laurent Mottet de sterkste met zijn Peugeot 306. Bij de historics ging de overwinning naar Jean-Luc Fuger met een Ford Escort MK2.