De editie 2018 van Luik-Rome-Luik, op het programma van 9 tot 16 juni, kondigt zich aan onder goed gesternte. Meer dan één adept van regularity proeven die present was aan de start (in Spa) of aan de finish (in Luik) van de editie 2017 kon zich vergewissen van de kwaliteit van het parcours en van de organisatie. Terwijl de inschrijvingen met regelmaat blijven binnenstromen, is het tijd om iedereen er even aan te herinneren dat wie wil genieten van het voordeeltarief, zich moet inschrijven voor 28 februari eerstkomende!

 

De vervaldag van het voordeeltarief werd met twee weken opgeschoven. Zo konden de vele teams die deelnamen aan een van de drie grote wedstijden van het begin van het jaar hun materiaal nakijken en een beslissing nemen met betrekking tot de deelname aan Luik-Rome-Luik 2018. En om hen toe te laten ook te kunnen profiteren van het aantrekkelijke inschrijvingstarief”, verduidelijkt Jean-François Devillers.

Tot die datum is het inschrijvingsgeld per bemanning 3690 euro, tegenover 3990 euro daarna. Vermelden we nog eens dat hierin begrepen liggen de algemene organisatie, de sportieve omkadering, de verzekeringen, alle middagmalen, het vervoer van de bagage en het officiële diner in Luik op 16 juni. Een goed verstaander heeft dus genoeg aan een half oor…!