Samen met het nieuwe jaar schakelt men in Landen ook een versnelling hoger. Zo zal op 29 februari de 23e editie van de Rally van Haspengouw in het teken van een aantal vernieuwingen staan.

Het servicepark en podium zullen zich zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. Nu de verbouwingswerken aan de “Villa” afgerond zijn kan de organisatie in samenwerking met de stad Landen terug gebruik maken van dit gebouw als HQ voor hun evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de “Villa”.

Ook het parcours is grondig gewijzigd. Er komt een klassieker terug, KP Walshoutem, die in een nieuw jasje werd gestoken. Verder zijn er de alom gekende KP van Halle-Booienhoven, die eveneens werd hertekend, en een proef van de rally van Zuid-Limburg 2018, namelijk KP Boekhout. De vierde KP is een naam die bij veel mensen die de Haspengouwrally nog meegemaakt hebben geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze vier KP’s staan drie maal op het programma (twee maal voor Criterium en Regularity).

Vanaf deze editie wordt er nog beter naar de deelnemers toe gecommuniceerd. Alle nodige info zal via de APP Sportity online en offline beschikbaar worden gemaakt. Dit voor zowel de deelnemers van het Nationale en Criterium gedeelte, als ook voor de deelnemers van de Gitter regularity.

De inschrijvingen zijn vanaf nu open op de opgefriste en overzichtelijkere website http://www.rallyvanhaspengouw.be