Beste lezers en trouwe abonnees, dit artikel is tot u gericht.

Deze maandag zouden alle SPEED Magazine abonnees hun exemplaar van het nieuwe magazine ontvangen moeten hebben. Een nummer waarin we u opnieuw talrijke exclusiviteiten aanbieden die u niet op internet of in dagbladen vindt, bijvoorbeeld een uitgebreid interview met Jari-Matti Latvala, een viervoudig interview waarin de 4 managers van de WRC teams de balans opmaken, een exclusief bezoek bij Aston Martin Racing met Maxime Martin, een interview met Daniel Ricciardo en een race-test van de Honda Civic TCR!

In dit nummer leggen we in de edito ook de nadruk op het belang van het teamwerk. En dat één zwakke schakel volstaat om alles onderuit te halen. Vorige maand waren we slachtoffer – de woordkeuze is weloverwogen – van de gebreken van BPost. Bijgevolg werd het magazine zeer laat geleverd bij de abonnees en de verdeling nam meerdere dagen in beslag. Zoals steeds spelen wij de kaart van de transparantie en hielden we u op de hoogte van de situatie.

Een ongeluk komt nooit alleen…

Deze maand leek alles op wieltjes te lopen opdat SPEED #13 zoals voorzien op vrijdag 22 juni verdeeld zou worden, met onder andere een artikel over de 24 Uur van Le Mans dat op de valreep afgewerkt werd. Helaas liep het ditmaal spaak bij de « router », het bedrijf dat instaat voor het verpakken en in sorteercentrum Brussel X afleveren van de magazines. Gevolg: een dag vertraging en dus een magazine dat maandag in de brievenbus ligt in plaats van vrijdag…

Onze partner kende technische problemen en excuseerde zich, maar het kwaad was uiteraard al geschied.

Beste klant,

Helaas moeten wij u informeren dat wij wegens een technisch probleem niet in staat waren uw blad Speed Magazine in de voorziene tijdspanne te leveren. Gelieve ons te excuseren voor dit ongemak.

Uw router

Wat zijn de gevolgen? Wat de inhoud betreft mikt SPEED Magazine op « aparte » en tijdloze artikels, en blijven de gevolgen dus beperkt. Helaas is voorbeschouwing van de Rally van Ieper (de tweede al na die van vorige maand) wel nutteloos omdat de wedstrijd al plaatsgevonden heeft.

Het is echter wel abnormaal dat de abonnees hun magazine drie dagen later ontvangen dan wie hem in de boekhandel koopt…

Daarom hebben we besloten de abonnees een uitzonderlijk cadeau aan te bieden door hun lopende abonnement met een maand te verlengen. Alle abonnees krijgen dus gratis een 13e nummer voor de voorziene verlenging van hun abonnement!

Ter herinnering, het abonnement is de voordeligste manier om SPEED te lezen want de abonnees krijgen al 12 nummers voor de prijs van 10, oftewel €65 in plaats van €78.

In afwachting wensen wij u veel leesplezier!

Het team van SPEED Magazine