Stefano Comini blikt als eerste terug op zijn seizoen in TCR Inrernational. De Zwitser ging de uitdaging aan door dit jaar Comtoyou Racing te vervoegen. De samenwerking was geslaagd want Comini was tot in de laatste races in de running voor de titel ondanks de nadelige BoP van zijn Audi RS3 LMS.

De Zwitser gaf zijn titel door een de nieuwe kampioen Jean-Karl Vernay alvorens het seizoen af te sluiten met een zeg in Race 2 in Dubai. Comini is echter verre van ontgoocheld over het verloop van zijn campagne.

« Het seizoen op een positieve noot afsluiten is fantastisch, » geeft Stefano toe. « Ik ben in het kampioenschap geklopt door Vernay, maar ik ben verheugd dat ik de laatste race van het seizoen nog gewonnen heb. Dit seizoen was niet makkelijk maar ik ben trots deel uit te maken van het mooie TCR project van Comtoyou Racing. Het is een kleine familie met een groot hart! »

« Race 2 verliep zeer goed. In het algemeen gaat het goed als ik voorin kan starten zonder strafgewicht. Ik grijp voor één punt naast de tweede plaats in de eindstand, maar uiteindelijk is dat geen ramp, de tweede plaats is toch de slechtste. Het eindpodium halen is een mooie beloning voor Comtoyou en Audi. »

« We hebben nog veel ontwikkelingswerk te doen aan de wagen, maar de basis is goed. Het hele team heeft dit jaar goed werk geleverd en ik ben er zeker van dat we sterker zullen terugkeren in 2018 ! »