Comtoyou Racingis dit seizoen de goede verrassing in de TCR International Series. In hun eerste seizoen in het kampioenschap geleid door Marcello Lotti strijd het team uit Waterloo voorin mee in de tussenstand bij de piloten en de teams. Het heeft momenteel de vierde plaats in handen met 236 punten terwijl Stefano Comini meer dan ooit in de running is voor een derde TCR titel, de Zwitser staat momenteel derde bij de piloten op amper 14 punten van leider Attila Tassi.

Comtoyou Racing wil alle troeven aan zijn kant voor de voorlaatste manche van het seizoen op het Chinese circuit van Zhejiang op 7 en 8 oktober. Dankzij een joint venture tussen de troepen van Jean-Michel Baert, Seat België en de RACB wiens kleuren hij verdedigt in TCR Benelux, zal Denis Dupont zijn grote debuut op de internationale scene maken en het Audi RS3 duo gevormd door Comini en Fred Vervisch versterken !

De jonge piloot uit Braine-le-Comte, die al voor Comtoyou reed in de VW Fun Cup met Sam Dejonghe en Mathieu Detry, zal een Seat Leon TCR besturen (Opgelet, het gaat niet om de wagen door WRT in de Benelux ingezet wordt). Het enige doel voor Denis: een maximum aan ervaring opdoen, zoveel mogelijk punten scoren voor het team en de kwaliteit van de TCR Benelux piloten tonen aan de tenoren van de internationale competitie.