De Belgische fans van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul mogen zich verheugen! Wie niet de middelen of de gelegenheid heeft om het duo aan het werk te zien in het Wereldkampioenschap Rally kan hen dit jaar opnieuw in België aanmoedigen.

De Belgische Hyundai invoerder heeft vandaag aangekondigd dat de vice-wereldkampioenen in juni opnieuw in Ieper aan de start zullen staan met een door het fabrieksteam ingezette i20 R5.

« Thierry is en blijft een schitterende ambassadeur voor ons merk en wij zijn bijzonder gelukkig dat we de vice-wereldkampioen opnieuw mogen verwelkomen in Ieper, » verklaart William Meerschaut, PR & Communications Manager van Hyundai Belux. « Deze deelname mag beschouwd worden als een cadeau van ons aan de Belgische fans van Thierry en Nicolas. We dachten eveneens een vervolg te geven aan onze ‘Back in Town’ operatie van vorig jaar. De look van de wagen zal opnieuw bepaald worden door het project, maar we zullen later nog communiceren over deze operatie. »

Voor Thierry is het eveneens een echt plezier om terug te keren naar Ieper. Hij heeft slechts één doel: revanche nemen voor 2017. « Onze laatste deelnamen aan de Rally van Ieper was geen succes ondanks de zeer snelle tijden die we konden neerzetten. Dit jaar biedt de WRC kalender ons meer ruimte en kunnen we ons nog beter voorbereiden. Ik ben echt gemotiveerd om een resultaat van formaat te schenken aan onze Belgische supporters ! »