Laurens Vanthoor beleefde opnieuw een moeilijke wedstrijd in de 12 Uur van Sebring. De Belg en zijn teamgenoten Earl Bamber en Mathieu Jaminet eindigden met hun Porsche 911 RSR #912 op de vijfde plaats in GTLM, onder meer na tijdverlies in het begin van de race in de regen. Hopelijk kennen Vanthoor en zijn teamgenoten meer geluk in de volgende races na twee minder geslaagde IMSA manches.

De klasse overwinning in GTLM ging naar een andere Porsche, de zusterwagen van Pilet-Tandy-Makowiecki die het haalde van de Ford GT #66 van Hand-Bourdais-Müller en de Corvette C7.R #3 van Magnussen-Garcia-Rockenfeller.

In DPi was Cadillac opnieuw aan het feest, ditmaal met Whelen Racing Engineering en de #31 van Curran-Nasr-Derani. De rode proto liet de winnaar van de 24 Uur van Daytona achter zich, de Wayne Taylor Racing Cadillac #10 van Van der Zande-Vaxivière-Taylor. Op de derde plaats eindigde de #5 AXR van Barbosa-Hartley-Albuquerque.

De Lamborghini Huracan GT3 #11 van Grasser Racing (Breukers-Bortolotti-Ineichen) won in GTD nadat het team eerder ook al de 24 Uur van Daytona op zijn naam schreef.