Deze winter zal Comtoyou Racing de Belgische kleuren vertegenwoordigen in de Trophée Andros. Het team van Jean-Michel Baert zal twee Audi A1 Quattro’s inzetten in de koudste der autosportcompetities. En voor zijn debuut mikt de formatie uit Waterloo op niets minder dan de overwinning.

De twee bolides zullen in goed handen verkeren. Het nr 4 wordt bestuurd door Benoit Tréluyer, die we u niet meer moeten voorstellen, en Lionel Daziano die na een campagne bij Mazda overstapt naar Audi. Een kanshebber op de titel in Elite 2 !

Het nr 8 is voorzien voor Nathanael Berthon die zijn mooie prestaties van vorig seizoen wil bevestigen. De voormalige eenzitterpiloot wordt bijgestaan door Louis Gervoson die aan zijn eerste seizoen bij de grote jongens begint nadat hij goed voor de dag kwam in de elektrische Trophée Andros. Louis is geen onbekende in België want hij eindigde in 2014 en 2015 tweede in de 25u VW Fun Cup met het SPI team met als teamgenoot een zekere Alain Ferté.

Het startschot van de Trophée Andros 2017-2018 wordt gegeven in Val Thorens op 2 en 3 december. Maar voor de eerste wedstrijd nodigen Jean-Michel Baert en zijn team op 1 december alle andere teams uit het kampioenschap uit voor een Belgisch aperitief met een degustatie van kazen en bieren uit ons land. Een sympathieke actie die niet onopgemerkt zal blijven in dit kampioenschap.