De titels zijn al verdeeld, maar aan spektakel geen gebrek zondag op het Duivelsbergcircuit.

Het Belgisch kampioenschap rallycross en de BelNed Cup worden zondag afgesloten op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen. De Belgische kampioenen van 2018 zijn al gekend, maar voor de podiumplaatsen en de dagzege zal serieus gestreden worden.

Bij de Supernationals heeft Luc Maris de titel al veilig gesteld met zijn Volvo S40, maar voor de twee podiumplaatsen is de strijd nog erg spannend tussen Steve Volders met zijn Ford Escort en Kristof Bex met zijn Volvo S40. De overige tenoren, zoals Stefan Vaesen en Roland Myny, zullen natuurlijk ook van de partij zijn, net als Bert Bosmans met zijn snelle Volvo.

Bij de tweeliters heeft Martijn Vanhove de titel al veroverd. Kurt Lambers en Bart Coninx strijden voor de podiumplaatsen. In Super 1600 heeft Steve Otzer het kampioenschap gedomineerd, terwijl Davy Van den Branden vice-kampioen is. Dennis Remans houdt het seizoen voor bekeken om zijn Ford Fiesta te vernieuwen voor volgend seizoen. Aangezien de SsangYong SRX Cup eveneens aan de start staat, belooft het een spectaculaire dag rallycross te worden.