Boutsen Ginion Racing maakte een goede indruk tijdens een eenmalig optreden in de TCR International Series in Spa-Francorchamps. Benjamin Lessennes eindigde op de tweede podiumplaats in Race 1 en vijfde in de tweede manche. Goed nieuws want het team van Olivier Lainé en Olivia Boutsen zal deelnemen aan de rest van het seizoen in de belangrijkste van de TCR competities.

De structuur uit Waver zal een Honda Civic inzetten voor de jonge Olivier Panis. Actief in het WTCC met een Honda van Team Zengo liet de zoon van Olivier bemoedigende prestaties zien tijdens zijn TCR Benelux optreden in Zandvoort.

« Ik ben zeer blij dat ik het team Boutsen Ginion Racing kan vervoegen voor het vervolg van de TCR International, verheugt de Fransman zich. En ook omdat ik het avontuur met Honda verder kan beleven in een competitief team. Ons doel wordt verder leren met voorwielaandrijving en proberen de best mogelijke resultaten te behalen. Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan vanaf dit weekend in het Duitse Oschersleben! »

« Wij zijn zeer verheugd dat de Franse piloot Aurelien Panis te Mogen verwelkomen voor de rest van het TCR International kampioenschap aan het stuur van de Honda Civic! Klinkt het bij Olivier Lainé, Team Manager van Boutsen Ginion Racing. Aurélien reed al voor ons in Zandvoort in de TCR Benelux en realiseerde zeer competitieve tijden bij de laatste testdag in Zolder. Ons team is volop gemotiveerd voor deze nieuwe uitdaging in dit zeer hoogstaande kampioenschap ! Daarnaast blijven we ook actief in de TCR Benelux met onze piloot Benjamin Lessennes die momenteel de tussenstand aanvoert. »

De volgende manche van de TCR International vindt dit weekend plaats op het circuit van Oschersleben.