Voor en door Europa ontwikkeld

160813 Hyundai i30 teaser F00

Hyundai is klaar om de ‘New Generation i30’ te lanceren en geeft er de eerste detailbeelden vrij. Daarbij meldt het Koreaanse merk aan dan dat het « een auto voor iedereen wordt en dat het model in Europa werd ontwikkeld en getest met bijzondere aandacht voor rijdynamiek. »

De ‘New Generation i30’ zal op 7 september in wereldpremière onthuld worden, nog voor zijn debuut op het autosalon van Parijs begin oktober.

160813 Hyundai i30 teaser grille

Peter Schreyer, President en Chief Design Officer van Hyundai Motor Group, verklaart: « Voor het ontwerp van de nieuwe generatie Hyundai i30 hebben we ons gericht op een breed scala van verschillende mensen. Het ontwerp is een evolutie van Hyundai’s ontwerptaal met natuurlijke, vloeiende lijnen, verfijnde oppervlakken en een expressief koetswerk om een tijdloze uitstraling te creëren. Met de nieuwe i30 introduceren we ook ons verder ontwikkeld radiatorrooster ‘Cascading grille’. »

 

160813 Hyundai i30 teaser R00

Ontworpen, ontwikkeld en getest in Europa, belichaamt de nieuwe generatie i30 de kern van het merk binnen het Europese modellenaanbod.

« De nieuwe i30 biedt premium waarde, efficiënte en dynamische aandrijflijnen, Europees rijplezier, superieure veiligheid en een slimme connectiviteit volgens de behoeften van de Europese klanten, » belooft verder de communicatie van Hyundai.

160813 Hyundai i30 teaser feu arr