Bent u de gelukkige eigenaar van een On Road GT? Een wagen waarvan de « race » -versie deelneemt aan de Total 24h van Spa?

En bent u op de koop toe vrij op de hele dag tot in de late namiddag (minimum) op  woensdag 26 juli?

Dan mag u zeker geen enkele van de opportuniteiten missen dat SRO, de organisator van de Total 24u van Spa voor u weggelegd heeft. Daaronder hebt u voornamelijk de mogelijkheid om mee te rijden met de grote parade die de wagens, welke deelnemen aan de competitie, vanaf het circuit van Francorchamps tot in het centrum van de thermale stad  brengt .

Achter het stuur van uw on road GT, zal u met de door u gekozen teamgenoot  de wedstrijdwagens van uw automerk begeleiden  tijdens een lange parade , die dan door geestdriftige  en gepassioneerde  toeschouwers gevolgd wordt  (15.000 vorig jaar).

Ontroering en onvergetelijke momenten gegarandeerd!

De modellen die uitgekozen kunnen worden zijn: Audi R8, BMW M, McLaren, Jaguar XKR, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche 911, Nissan GTR, Aston-Martin en Mercedes AMG.

U bent niet in het bezit van één van deze GT’s , maar een kennis van u wel?  Neem hem mee in zijn wagen naar Francorchamps en kom niet uit de passagierszetel!

Om alles te weten en uw exclusieve plaats te boeken, gelieve een mail naar testacoda.organisation@gmail.com