De BMA Porsche 997 zal volgende week wel degelijk aan de start staan in de Spa Rally. De wagen wordt niet bestuurd door Jean-Pierre Van de Wauwer, die uiteindelijk met een 911 van BMA in het Historic gedeelte zal deelnemen, maar wel door Patrick Snijers!

Zoals hij in het nieuwe nummer van Autonews verklaart verkoos de meervoudige Belgische kampioen de Duitse GT boven een R5. Sijers zal in Spa met de 997 aantreden in de kleuren van Car Cave en Yacco, net als in de Legend Boucles @ Bastogne.

Patrick Snijers zal bijgestaan worden door Luc Bouchat.

De BMA Porsche 997 zal volgende week wel degelijk aan de start staan in de Spa Rally, maar uiteindelijk niet in de handen van Jean-Pierre Van de Wauwer die met een Porsche 911 van BMA in het Historic gedeelte zal aantreden. De mooie Duitse GT zal door Patrick Snijers bestuurd worden!

Zoals hij in het nieuwe nummer van Autonews uitlegt gaf de meervoudige Belgische kampioen de voorkeur aan de 997 boven een R5. De BMA Porsche zal in de Spa de kleuren van Car Cave en Yacco verdedigen, net als de wagen van Snijers in de Legend Boucles @ Bastogne.

Patrick Snijers zal bijgestaan worden door Luc Bouchat.